Mestna občina Velenje je izvedla projekt pridobitve in opremljanja nove prostore inkubatorja za inkubirana podjetja ter nove coworking prostore za podjetniške ekipe. Prostori so opremljeni z najsodobnejšo IKT opremo ter opremo za hiter razvoj prototipov. Za inkubirana podjetja je na voljo 11 samostojnih pisarn v izmerah od 18 - 45 m2 (skupaj 854 m2), s 45-imi delovnimi mesti, s svojim skladiščnim prostorom in souporabo servisnih ter sejnih prostorov.

11 sodobnih pisarn•    Pisarna 1     31,6 m2            Podjetje Vlakec.si

•    Pisarna 2     61,1 m2            Apo revizija, Tiesy

•    Pisarna 3      39,5 m2           Skupina Foton

•    Pisarna 4      39,4 m2           Velenjcan.si

•    Pisarna 5      25,2 m2           Stilas, d.o.o.

•    Pisarna 6      27,9 m2           Arhena, d.o.o.

•    Pisarna 7      57,6 m2           Olta, d.o.o.

•    Pisarna 8      58,1 m2           Amibit, d.o.o.
         
•    Pisarna 09    55,2 m2           KRUPIC CONSULTING

•    Pisarna 10    27, 7 m2          Gramma, jezikovna šola

•    Pisarna 11    28,1 m2           BF Dreams 

Ugoden najem pisarn za mlada podjetja

Glede na to, da se mlada podjetja soočajo z visokimi začetnimi stroški, kjer velik del predstavlja predvsem strošek najemnin, mladim podjetjem omogočamo najem pisarniških prostorov po subvencioniranih cenah: prvo leto najema 1 € na m2, drugo leto 2 € na m2 in tretje leto 3 € na m2.

Trenutno so vse pisarne zasedene. Pogodbe z podjetji se sklepajo za obdobje 6-ih mesecev. V kolikor ste zainteresirani za najem pisarne, izpolnite vstopnico in jo pošljite na naslov info@startupvelenje.si. Na podlagi prejetega dokumenta vas bomo sprotno obveščali o zasedenosti prostorov.

Vstopnico si lahko v wordovi obliki prenesete TUKAJ.


 

Sejna soba

Sodobna sejna soba, ki lahko sprejme 40 ljudi in je opremljena tudi s pamatno tablo, je na voljo inkubiranim podjetjem, ob predhodnem dogovoru pa je najem možen v skladu z uradnim cenikom SAŠA inkubatorja.


 

Coworking za podjetniške ekipe

V  novem coworking prostoru, ki  meri 145 m2, lahko hkrati konstantno ustvarja več kot 20 startup-ovcev. Na voljo je tudi sodoben skupni prostor (171 m2), ki je namenjen predvsem druženju članov start-up skupnosti in izvedbi večjih dogodkov.  Razvoju inovativnega podjetništva v SAŠA regiji je tako skupaj na voljo kar 1.846 m2 sodobno opremljenih prostorov.

V coworkingu je na voljo še 5 delovnih mest, ki jih lahko najamejo tudi fizične osebo. Cena mesečnega najema z vključenimi stroški znaša za 40 €. V kolikor ste zainteresirani za najem delovnega mesta, izpolnite vstopnico in jo pošljite na naslov info@startupvelenje.si.

Vstopnico si lahko v wordovi obliki prenesete TUKAJ. 

 

Koledar

Vsi dogodki
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!