Programi za podjetje talente

Start:up Velenje inovativnim posameznikom zagotavlja programe za pomoč pri iskanju, presoji in razvoju podjetniških idej ter pri ustanovitvi podjetja.

Dogodki in delavnice

Za podjetne posameznike, študente, raziskovalce ter ustanovitelje start-up podjetij organiziramo vrsto podjetniških delavnic, forumov, seminarjev in konferenc, ki predstavljajo odlično priložnost za pridobitev podjetniških znanj in veščin ter priložnost za mreženje ...

Program je namenjen vsem, ki se lotevajo projekta razvoja in trženja novega produkta v negotovih okoliščinah. Takšen projekt se imenuje start-up in lahko nastaja v okviru novega ali že obstoječega podjetja. Ključna naloga podjetnika je, da poišče ustrezen poslovi model, ki bo zagotavljal možnost za rast podjetja na globalnih trgih. Izkoristite znanje, nasvete in infrastrukturo za razvoj vašega start-upa!

Svetovanje

Podjetnim posameznikom, študentom, raziskovalcem in potencialnim ustanoviteljem start-up podjetij nudimo brezplačne svetovalne podjetniške storitve in orodja ter mentoriranje na osnovi najsodobnejših metod vitkega podjetništva, generiranja poslovnih modelov in razvoja kupcev, ki jim olajšajo proces ustanavljanja podjetja ter povečajo možnosti za uspeh na trgu. Prav tako jim nudimo svetovanja s področja poslovnega načrtovanja, raziskave tržišča, priprave trženjske strategije, ocene vrednosti start-up podjetja, pogajanj za investicijo ...
 
 
Koledar dogodkov v Velenju

Nacionalni programi za talente

Iniciativa Start:up Slovenija, katere del je tudi Start:up Velenje, na nacionalni ravni organizira različne programe za aktivacijo talentov:
  • motivacijska srečanja,
  • študentska tekmovanja,
  • startup vikende in druge dogodke.
Spremljajte stran Iniciative in se prijavite na e-novice, da ne zamudite kakšnega pomembnega dogodka.  
 

Programi za start-up podjetja

Podjetniškim ekipam, ki zaganjajo start-up podjetje, ponujamo odlične podjetniške programe, mentorstvo, udeležbo na podpornih dogodkih in medijsko prepoznavnost.

Start:up Geek House

Podporno podjetniško okolje zagotavlja stimulativno delovno okolje za start-up podjetja. Organiziramo strokovne delavnice, ki omogočajo pridobitev ključnih podjetniških znanj in povezav za uspešen razvoj podjetja. Program zajema celoten spekter najsodobnejših znanj s področja gradnje start-up podjetij po t.i. »The Lean Start-up« in »Business Model Generation« metodologijah. Poleg enostavne in jasne predstavitve teoretičnih okvirov je bistvo programa predvsem praktično delo na razvoju posla v okviru novoustanovljenega podjetja. Program se navezuje na nacionalni program Start:up Geek House pospeševalnika.

Aktivno mreženje in povezovanje

Zavedamo se pomena razgledanosti in široke partnerske mreže za podjetniški uspeh. Zato bomo v Velenju organizirali dogodke, na katere bomo vabili domače in tuje podjetnike, investitorje in druge zanimive goste. Prav tako bomo organizirali delovne obiske v tujini, ki lahko doprinesejo k vašemu podjetniškemu uspehu. Program se navezuje na nacionalni program podjetniškega pospeševalnika Go:Global Slovenia, ki je namenjen globalnemu preboju in rasti start-up podjetij. 
 
Koledar dogodkov v Velenju

Nacionalni programi za start-upe

Iniciativa Start:up Slovenija, katere član je tudi Start:up Maribor, na nacionalni ravni organizira različne programe za podporo start-up podjetjem: Spremljajte stran Iniciative in se prijavite na e-novice, da ne zamudite kakšnega pomembnega dogodka.   

Koledar

Vsi dogodki
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!