PODJETJE


Mega M d.o.o.

 
Leto ustanovitve: 2002
Spletna stran: http://www.mega-m.si
Mega M je vodilno podjetje na področju zlivanja sodobnih telekomunikacij, govornih in podatkovnih komunikacij, procesa, ki vodi v novo obdobje medosebnega komuniciranja. Mega M je podjetje v privatni lasti, ustanovljeno leta 2002, s sedežem v Velenju, Slovenija in poslovnimi enotami v Veliki Britaniji, Združenih arabskih emiratih, Hrvaški, Madžarski in Avstriji.

Več kot 25 strokovnjakov

Zaposluje 25 odličnih strokovnjakov, ki združujejo več kot 10 let znanj in izkušenj na področju sodobnih telekomunikacij, informacijsko-komunikacijskih sistemov in infrastruktur. Zagotavljamo visoko specializirano in splošno podporo podjetjem v komunikacijski industriji ter podjetjem, katerih storitve temeljijo na neprekinjenih komunikacijskih storitvah.

Celoten nabor telekomunikacijskih storitev

Podjetje Mega M ponuja pod blagovno znamko MegaTel celoten nabor telekomunikacijskih storitev IP telefonije in dostopa do interneta za poslovne uporabnike. Imamo lastno omrežje, lastni številski prostor in medomrežne povezave z ostalimi slovenskimi in tujimi operaterji. Vključeni smo v slovenski sistem prenosljivosti telefonskih številk.

Inovativen pristop in učinkovita organizacijska struktura

Izkušnje Mega M na področju uvajanja rešitev velikega obsega pomenijo naše poznavanje naročnikovih skrbi za optimizacijo poslovnih procesov, zmanjševanje operativnih stroškov in zahtev po vrnitvi stroškov investicije (ROI). Prednost Mega M pred konkurenco je inovativen pristop k projektom in najhitrejše vpeljevanje strokovnih novosti na danem področju.

Mnogo k temu pripomore lasten razvoj in učinkovita organizacijska kultura podjetja, ki je na visoki ravni. Naša največja vrednost so naši zaposleni. Nenehno se trudimo delovno okolje narediti zaposlenim prijazno, kar se posledično odraža na visokokakovostnih storitvah za stranke.
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!