NOVICA


Regijska Startup ekipa leta 2019 je EHO

V četrtek, 6. 6. 2019, smo v Podjetniškem centru Standard slavnostno zaključili že 4. Podjetniški trampolin. Gre za program SAŠA inkubatorja, ki ekipam omogoča razvoj od ideje do prodaje v šestih tednih. Izmed 28-ih prijavljenih podjetniških ekip smo izbrali 12 tistih, ki so 6 tednov gradile svoje ideje ob pomoči vrhunskih strokovnjakov iz prakse. Na koncu smo izbrali 6 najboljših ekip, ki so se na zaključnemu dogodku premierno predstavile pred potencialnimi investitorji in podjetniki.

 

Regijsko Startup ekipo leta je izbiralo 133 prisotnih, ki jih je prepričala ekipa EHO, prva slovenska naravna, mineralna kozmetika v leseni embalaži. Trend povpraševanja po naravni kozmetiki je v porastu, zato Eho ličila odgovarjajo na potrebe 5 milijardnega trga osebne higiene s 100 % naravno kozmetiko z izjemnim dizajnom. Za razliko od ostale kozmetike, Eho skrbno varuje okolje s svojo ekološko usmerjenostjo in inovativno leseno embalažo. 


Ekipa EHO je prejela 2 nagradi: vavčer za ekspertno svetovanje v vrednosti 10.000 € in letno članarino v Klubu podjetnikov SAŠA regije.
Mojca Kotnik (EHO): »Navdušena sem, da nas je občinstvo izbralo za Start:up leta. Danes smo dobili ogromno novega zagona in dobesedno velik odskok iz trampolina. Z besedami težko opišem kaj vse sem dobila skozi program – znanje, kontakte in tisto kar je najbolj pomembno – veliko podpore. Na tem mestu se iskreno zahvaljujem celotni ekipi SAŠA inkubatorja, ki nas je vodila, spremljala in bodrila, predvsem pa verjela v nas

NAJBOLJŠE EKIPE TRAMPOLINA 2019

Poleg EHA smo bili priča še 5-im uspešnim predstavitvam storitev in produktov Trampolina 2019.

CARCO

Člani ekipe: Rok Areh, Grigori Veselkov, Aljoša Ozimc, Matic Breznik, Laura Martinčič, Nejc Konjevič
 
 
Carco je uporabniku prijazna mobilna aplikacija, ki omogoča hitro interakcijo z okolico: klepetajte z ostalimi uporabniki v vaši bližini, kupite avto, ki ste ga ravnokar prehiteli (ali prodajte svojega), poiščite ali ponudite prevoz ter prihranite oz. zaslužite denar, bodite na tekočem z informacijami o radarjih ter sporočite, če ste v težavah na cesti.
 
Žverce

Člani ekipe:  Neja Kaligaro, Kaja Kaligaro

 
Biti Žverca je način življenja - Žverce uživajo v naravi, stran od tablic in telefonov. So radožive, pogumne in aktivne. Ker je nahrbtnik simbol raziskovanja sveta in ker želiva, da otroci doživljajo prave dogodivščine ter ustvarjajo lepe spomine na otroštvo, želiva z modularnimi nahrbtniki v naravo zvabiti male žverce, jim pomagati odkrivati svet, sklepati nova prijateljstva in ustvarjati nepozabne spomine.


Monume

Člani ekipe: Vida Kac, Mateja Kurež, Sebastjan Podpečan
 
 
Individualno oblikovani nagrobni spomeniki. Ta predstavlja odgovor na spreminjanje grobne kulture, ki se kot odsev individualizacije v družbi kaže v želji po individualno oblikovanih grobovih. Grob lahko z individualnim pristopom in premišljenim oblikovanjem zasnujemo tako, da bo dajal pomen življenju človeka, ki mu ga posvečamo, in postal ogledalo njegove osebnosti, strasti.

Phanes

Člani ekipe: Vanesa Kavazović, Sanja Kostić, Jovan Kostić

 
Phanes predstavlja kolekcijo ročno izdelanih oblačil za vadbo joge, meditacijo in prosti čas. Oblačila so iz mehkega bombaža, dodano vrednost pa predstavljajo ročno šivani čakra kristali.  Phanes so oblačila, ki bodo pomagala dvigniti energijsko vibracijo in stanje posameznikove zavesti.

DataGRAD

Člani ekipe: David Mernik, Marko Sever, Luka Domitrović, Tamara Sotošek 

 
Gradbeni E-dnevnik je moderna različica "klasičnega" gradbenega dnevnika. Zasnovan je kot spletna aplikacija, dostopna na skoraj vseh elektronskih napravah, ki imajo dostop do spleta. Glavne prednosti Gradbenega E-dnevnika so: enostavnejši vnos podatkov, avtomatsko izpolnjevanje rubrik (Izvajalec, Objekt, Naročnik, Vreme, datum, itd.), arhiv, neodvisnost od vremenskih pogojev, dodajanje fotografij, vnos besedila s prepoznavanjem govora ...
Avtor: Ana Anžej, 7.6.2019
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!