NOVICA


Na Start:up vikendu prepričala ekipa Fogy

 
Za nami je vikend, ko je 30 mladih odločno zakorakalo iz svoje cone udobja v svet tveganja, adrenalina, konstantnega testiranja in premagovanja strahu.Tri dni smo se skupaj prebijali skozi koncepte realizacije podjetniške ideje in bili v nedeljo pripravljeni stopiti na oder, predstaviti idejo in prepričati strokovno komisijo (Andrej Rotovnik - direktor podjetja Miel, Karla Sitar - direktorica SAŠA inkubatorja, Simon Konečnik - ravnatelj ERŠ)

Razvitih 9 TOP idej

1. PLUG&PLAY SMARTHOUSE2. FOGY3. DIGI VELE'JE4. REQUIEM5.LOKALC APP6. OBLIŽ ZA SRČNE BOLNIKE7.KOKO'S VAN8. GIFT BUDY9. AIR AID

Prava nagrada v roke ekipi Fogy

Komisija se je potila in tuhtala, ampak na koncu vseeno morala sprejeti odločitev katere so tiste tri ekipe, ki bodo poleg novih znanj in izkušenj skozi vrata odkorakale z adrenalinskimi nagradami. Zakaj adrenalin? Ker moraš zavestno stopiti iz svoje cone udobja in premagati prirojen strah, ki predstavlja največjo oviro na poti do naših sanj.Prvo nagrado v vrednosti 210 € je prejela ekipa Fogy (Elijah Hlastna, Žiga Deutschbauer, Matej Mayer), druga nagrada v vrednosti 120 je šla v roke ekipi Gift Buddy (Ožbej Golob, Jan Weissenbach, Bian Klančnik), tretjo nagrado v vrednosti 50 € pa bosta izkoristila člana ekipe KOKO's VAN (Kosta Kocev, Kaja Kočevar).
Avtor: Ana Anžej, 6.5.2018
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!