NOVICA


Objavljen razpis za inovacije 2016

 
Gospodarska zbornica Slovenije in Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica (SŠGZ) v partnerstvu z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter s SPIRIT, Javno agencijo, nadaljujeta s projektom podelitve priznanj in diplom inovacijam v Savinjsko-šaleški (SAŠA) regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

S tem namenom je SŠGZ objavila razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam v SAŠA regiji za leto 2016.

Razpis in razpisna dokumentacija sta v celoti objavljena na povezavi.

Pravico do prijave na razpis imajo gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji in druge organizacijske oblike z območja SŠGZ.

Predlagatelji lahko v letu 2016 prijavijo inovacijo, ki je bila prvič vpeljana na trg oziroma prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju od 1. 1. 2014 do 31. 3. 2016.

O predlogih bo odločala komisija za inovacije, ki jo imenuje upravni odbor SŠGZ. Komisija bo na podlagi sprejetega pravilnika in kriterijev za ocenjevanje predlogov inovacij podelila zlata, srebrna in bronasta priznanja ter diplome.


Javna razglasitev in podelitev priznanj bo na prireditvi 26. maja 2016 v organizaciji SŠGZ.


Razpis je odprt do vključno, 4. 4. 2016.
Avtor: Ana Anžej, 1.3.2016
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!