OPIS DOGODKA


Podjetniški večer z Matejem Avanzom

11. november 2016, ob 18:00 /Podjetniški center Standard
 
SAŠA inkubator v sodelovanju z Mladinskim centom Velenje in Šaleškim študentskim klubom začenja z nizom podjetniških večerov, kjer bomo gostili uspešne podjetnike, ki bodo z vami delili svoje podjetniške zgodbe in nasvete, kako iz ideje razviti uspešen start:up.

Gre za neformalno druženje, kjer boste imeli možnost direktne interakcije z našimi gosti in širjenja svoje socialne mreže, ki predstavlja temelj za izgradnjo posameznikove kariere.V petek gostimo Mateja Avanza, ki je nekdanji direktor marketinga ter članskih reprezentanc na Košarkarski zvezi Slovenije, eden vodilnih organizatorjev EP do 20 let v letih 2007 in 2012 ter EuroBasketa 2013, aktualni direktor rokometnega kluba Gorenje Velenje, član sveta Fundacije za šport ter tekmovalne komisije FIBA Europe.

Lani je odprl tudi svoje podjetje Sportanzo, d.o.o., ki se ukvarja z organizacijo vrhunskih špotnih priprav, izdelavo ali svetovanjem pri načtrovanju celostne marketinške strategije in iskanju sponzorskih partnerstev za športne subjekte ter pripravo novodobnih in inovativnih rešitev na področju komunikacij.


Kljub mladosti se ponaša z bogatimi izkušnjami na področju marketinga, komunikacije ter organizacije, z inovativnimi pristopi pa prepriča tudi tiste, ki imajo raje, da je vse »tako kot lani«. Mož besed in dejanj z glavo za novosti in norosti, organizacijski guru z občutkom sprejemanja zanesljivih odločitev.

Združi prijetno s koristnim in se nam pridruži!

Udeležba je brezplačna, obvezna je prijava.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!