OPIS DOGODKA


Gary Whitehill: Kako preživeti v novem svetu?

20. maj 2016, ob 18:00 /Podjetniški center Standard
 
V petek v Velenju gostimo enega izmed osrednjih govorcev PODIM konference 2016, ki bo spregovoril na temo "Kako preživeti v novem svetu". 

Gary Whitehill je globalno priznan podjetnik, mentor, filantrop in razvojno strateški svetovalec korporacijam s seznama Fortune 100 ter državnim voditeljem na področju spodbujanja podjetnikov in zagotavljanja podpore pri tržnem preboju njihovih disruptivnih inovacij.
 
Leta 2009 je ustanovil Entrepreneur Week (EW), hitro rastoč globalen podjetniški ekosistem, ki deluje na štirih kontinentih. Do danes je na EW dogodkih več kot 500 svetovno znanih podjetnikov, investitorjev in miselnih voditeljev svetovalo, poučevalo in s kapitalom ali poslovnimi povezavami podprlo več kot 6.000 podjetnikom, ki na letni ravni dosegajo več kot 8 milijard USD prihodkov.
 
Kot stranski produkt uspeha EW in impresivnega znanja, ki ga je nabral na tej poti, je bil Gary kot svetovalec povabljen, da se pridruži nekaterim najbolj znanim podjetjem na svetu, vključno z AOL in Dell. V Dellu je sodeloval pri izgradnji prvega Entrepreneur in residence (EIR) programa, ustanovljenega v podjetju s seznama Fortune 50, in hkrati razvil 100 mio USD vreden Dell Innovators Credit Fund za spodbujanje inovacij, njihovega tržnega preboja ter ustvarjanje novih delovnih mest.
 
V AOL je Gary član odbora direktorjev za malo gospodarstvo, poleg tega pa še član globalnega sveta direktorjev pri Astia, nominiran delegat ZDA v vrhovnih srečanjih Young G20 in G8 ter svetovalec številnim državnim voditeljem in politikom, svetovno znanim korporacijam, inkubatorjem, skladom tveganega kapitala in startup podjetjem v procesu pridobivanja investicij.  
 
Gary je trenutno lasersko osredotočen na izgradnjo nove spletne platforme BURST, ki bo vladam, multinacionalnim korporacijam, investitorjem, startupom in neprofitnim organizacijam po vsem svetu zagotavljala infrastrukturo za uresničevanje neizkoriščenih potencialov poslovnih ekosistemov ter uresničevanje svojih podjetniških, inovacijskih in gospodarsko razvojnih ciljev.

Dogodek je brezplačen, obvezne so predgodne prijave.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!