OPIS DOGODKA


Podjetniško druženje

18. december 2015, ob 17:00 /PC Standard
 
Konec septembra smo v Velenju odprli Podjetniški center Standard. Takrat smo lahko pokazali lepo prenovljen in opremljen objekt, pripravljen, da v svoje prostore sprejme mlada podjetja in podjetniške ekipe.

Podjetniški center Standard danes živi

Po manj kot treh mesecih vas z velikim veseljem vabimo, da nas spet obiščete! Pridite pogledat, kako naš Podjetniški center Standard živi! V pisarnah in »coworking prostoru« deluje 18 mladih podjetij in 3 »startup ekipe«, skupaj 44 podjetnih in ustvarjalnih ljudi, ki vsak dan znova dokazujejo, da je Podjetniški center Standard veliko več kot prostor z ugodno najemnino.

Več kot 700 obiskovalcev

Od septembra je center gostil vrsto zanimivih dogodkov, namenjenih promociji podjetništva, motiviranju mladih za podjetništvo, iskanju in razvoju podjetniških idej ter poslovnemu povezovanju. Med drugim smo pripravili podjetniški vikend, gostili Garryja Whithilla iz Silicijeve doline ter predstavljali domača inkubirana podjetja. Našteli smo že več kot 700 obiskovalcev.

Mlada inovativna podjetja

Katera in kakšna so podjetja, ki delujejo v Podjetniškem centru Standard? Kakšni so njihovi izdelki, storitve? Kakšne načrte kujemo za prihodnje? Vse to in še več boste izvedeli, če nas boste obiskali ta petek, ko bodo svoja vrata odprla vsa podjetja v Podjetniškem centru Standard in bomo skupaj nazdravili tudi bližajočemu se novemu letu
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!