OPIS DOGODKA


Zgodbe, ki navdušujejo!

20. november 2015, ob 18:00 /PC Standard
Ta petek nas bodo obiskali predstavniki treh uspešnih domačih podjetij in z nami delili svoje zanimive zgodbe. Zaupali nam bodo, kako iz inkubatorja zrasti med najboljše na trgu! Vabljeni!

Tri različna področja, tri različna ozadja, tri različna tržišča

Kaj pa je tisto, kar jih povezuje, kaj imajo skupnega? Kaj jim je prineslo uspeh? Pridite v petek v PC Standard! Njihove zgodbe bodo gotovo navdušile in navdihnile tudi vas!

Podjetje Adesco ima danes 18 zaposlenih. V marsičem so prehiteli konkurenco. Med drugim so razvili lasten program za spremljanje porabe energije. Začelo pa se je s tremi mladimi, ki so verjeli, da je področje varčevanja z energijo prava priložnost za njihovo poslovno pot. Zakaj jim je uspelo, kako so rasli, kako v ekipo vključujejo nove sodelavce in jih motivirajo?

Podjetje Robicomp je inovativno podjetje, ki je sprva izdelovalo karbonska kolesa, zdaj pa so svetovno priznani izdelovalci volanov in mostičkov za jadrnice iz karbona in steklenih vlaken z lastno blagovno znamko Carbonautica. Kako jim je uspel preboj na svetovno tržišče in kakšni so njihovi načrti? Kakšen bo njihov top produkt čez leto ali dve?

Podjetje TVK, tovarna vizualnih komunikacij, se ukvarja s pisano paleto storitev, izdelkov in polizdelkov. Velikoformatni digitalni tisk, oznake za slepe in slabovidne, vezenje, laserski razrez ... Kako in zakaj so širili svojo dejavnost, kdo so njihovi naročniki, kaj vse znajo, kje in kakšne se vidijo v prihodnje?

Na ta in vsa druga vaša vprašanja bodo z veseljem odgovorili v petek v PC Standard!

Pridružite se nam!
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!