OPIS DOGODKA


SPIRIT-ove počitnice podjetnosti

26. oktober 2015, ob 11:00 /Mladinski hotel Velenje
 
Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi dijake, željne druženja, iskanja kreativnih in inovativnih rešitev, da se jim pridružite na SPIRIT-ovih počitnicah podjetnosti.

SPIRIT-ove počitnice podjetnosti bodo potekale od ponedeljka, 26. oktobra 2015 s pričetkom ob 11. uri in se zaključile v četrtek, 29. oktobra 2015 ob 15. uri v Mladinskiem hotelu Velenje.

Program bodo mentorji izvajali s skupinami po cca. 20 udeležencev in sicer po dve .

Udeleženci bodo v okviru programa pridobivali izkušnje, znanja in nadgrajevali kompetence.
 

Priložnost za druženje in spoznavanje

Imeli boste edinstveno priložnost, da se nekaj dni družite s sovrstniki, ki si želijo izzivov in osebnega razvoja, in spoznavate med seboj. Program je namenoma sestavljen tako, da bo dovolj časa tako za druženje kot tudi iskanje idej za skupne projekte in reševanje inovativnih in kreativnih nalog.


Moja prva poslovna ideja

Na SPIRITovih počitnicah podjetnosti vas bodo izkušeni mentorji vodili skozi proces ustvarjanja in preverjanja vaše poslovne ideje. Tudi če še nimate lastne poslovne ideje ali pa je ta šele v zametkih, boste skupaj z mentorji vaše koncepte razdelali in začrtali naslednje korake za realizacijo poslovne ideje.

Sledili bomo metodi za generiranje idej in iskanje rešitev poslovnih izzivov, ki jo imenujemo prototipiranje. To je pristop, ki se postavlja v kožo uporabnika, obenem pa izhaja iz izhodišča, da je potrebno vsako idejo preveriti na trgu. To metodo s pridom uporabljajo v najuspešnejših svetovnih podjetjih.

Za več informacij kliknite TUKAJ.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!