OPIS DOGODKA


Smartninja & the crew

8. maj 2015, ob 19:00 /Štart:up coworking, Rdeča dvorana Velenje
 
"Se hočeš naučiti sodobnih IT veščin in postati oblikovalec, programer..? Smartninje imajo odgovor zate. Njihova ekipa je sestavljena iz izkušenih mentorjev, ki so svoje znanje pilili v znanih IT podjetjih in jim to ne predstavlja le njihovo delo, ampak tudi hobi. Organizirajo tečaje spletnega in mobilnega programiranja, grafičnega oblikovanja, projektnega managementa, digitalnega marketinga, interneta stvari (IoT) in še več.

Sodelujejo z raznimi IT podjetji, ki pogostokrat iščejo nove kadre. Po vsakem tečaju zaokroži lista udeležencev (tistih,ki to želijo) - na naslove teh podjetij in ti se potem odločijo za možna sodelovanja. Njihovo vodilo je: najboljša naložba je - naložba v znanje.." in če dobro pomislimo, na kakšen način se bomo najbolje prilagodili na te hitro spreminjajoče se čase in tehnologijo? - je znanje menda res najbolj optimalen odgovor.
Več na: SMART NINJA: http://www.smartninja.org/

"DesignON je skupnost, ki združuje oblikovalce z vseh področij, z namenom povezovanja in izobraževanja."
Več na: DESIGNON: http://designon.si/

"Novomeški startup je nastal na pobudo novomeških mladincev na podlagi prepoznavanja potreb v okolju, izkušenj in zavedanja podjetniških ambicij določenih posameznikov in skupin ter podjetij. To je prostor, v katerem se razvijajo ideje, pobude, programi in obenem vrši povezovanje med mladimi in gospodarstvom. "
več na: START UP NOVO MESTO: http://www.start-up.si/

"Makerspace - izdelovalnica Podbreznik: na kaj najprej pomisliš ko prebereš besedo makerspace? verjetno na prostor, v katerem poteka neko delo. Ali na kratko: skupnostna delavnica, v kateri se srečujejo ljudje s podobnimi interesi. Namen takšnega prostora je združiti znanja, izmenjati izkušnje in souporaba fizičnih virov (orodij, prostora, strojev) za fizično realizacijo projektov." 
Več na: MAKERSPACE: http://makerspace.si/

Se vidimo v petek.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!