OPIS DOGODKA


Štart:up večer Influencer 101

11. junij 2019, ob 19:00 /Podjetniški center Standard
 

Kako do prvih 100, 1000, 10000 sledilcev? Preprosto! Samo objavljaš slike in ljudje ti sledijo. Mit ali resnica? 

 

Kaya Solo je umetnica in Youtuberka. Na svojem Youtube kanalu, kjer ima že več kot 24.000 sledilcev, objavlja nasvete za ličenje in pristne osebne izkušnje. Iskrenost je pogosto na prvem mestu.

 

Lana Špital je makeup artistka in Youtuberka. Na svojem Instagram profilu ima 20.000 sledilcev. Njene vsebine na Youtubu in Instagramu so fokusirane na ličenje. S svojimi sledilci deli trike za ustvarjanje popolnega unikatnega izgleda in svoje osebne izkušnje.

 

Nejc Pongrac je strokovnjak za kalisteniko in zdravo športno prehrano.  Je velik promotor zdravega življenjskega sloga in gibanja na prostem. Na svojem Instagram profilu objavlja predvsem uporabne informacije za vse tiste, ki si želijo zdravega in izklesanega telesa.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna je predhodna prijava.
 


Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru "Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020", prednostne osi: "3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast".

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!