OPIS DOGODKA


Predstavitev razpisa za spodbujanje podjetništva v Mestni občini Velenje

25. april 2019, ob 13:00 /PC Standard
 
Mestna občina Velenje v letu 2019 za spodbujanje podjetništva namenja 100 tisoč evrov za sofinanciranje naložb v gospodarstvo, zagon inovativnih podjetij ter sofinanciranje promocijskih aktivnosti za mikro in mala podjetja na območju MOV.

Za vse interesente, ki se imajo namen potegovati za sredstva z Javnega razpisa, v SAŠA inkubatorju organiziramo predstavitev, na kateri bomo šli podrobneje čez pogoje za sodelovanje, kakšne so razlike med A B in C namenom, kateri so upravičeni stroški in kako izpolniti razpisne obrazce.

Predstavitev bo izvedla direktorica SAŠA inkubatorja Karla Sitar, ki je aktivno sodelovala pri pripravi javnega razpisa in bo po koncu predstavitve tudi odgovarjala na potencialna vprašanja.
 
Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna je prijava na spodnji povezavi.
 
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru "Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020", prednostne osi: "3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast". 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Karla Sitar
SAŠA inkubator
T: 03 896 1717
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!