OPIS DOGODKA


Modni Štart:up večer

5. marec 2019, ob 19:00 /PC Standard
 
Marčevski Štartup večer bomo obarvali modno. Z nami bodo Darja Goličnik, Gašper Tratnik in Snježana Lukić, ki se vsi ukvarjajo z modo.

Rdeča nit Darjinih izdelkov je volna. Pri njej najdete čudovite torbice, ogrlice, zapestnice ter tudi plašče iz volne. Kot sama pravi "Filcanje, oziroma polstenje  je en tak starodaven ročen postopek, kako spraviti volno z vodo in milnico v še kaj drugega kot samo puhaste kodre..."

Gašper Tratnik je uspešen model, ki je svoje znanje iz mode ponudil še drugim tako, da preko svoje blagovne znamke GT collection ponuja modno izbrane dodatke za moške. Svoje izdelke prodaja globalno in se uspešno promovira preko socialnih omrežji.

Snježana Lukić je svojo strast do drznih in unikatnih oblačil nagradila tako, da danes ponuja svoje unikatne izdelke preko svoje blagovne znamke S by Snjezana Lukic. Z vztrajnostjo in delom je dosegla, da so danes njene obleke dosegljive vsem, ki sovpadajo z dizajnom S by Snjezana Lukic. 

Pogovor z gosti bo potekal v PC Standard v torek 5. marca 2019 ob 19.00.
Udeležba na dogodku je brezplačna.
 
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru "Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020", prednostne osi: "3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast". 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!