OPIS DOGODKA


Kako pridobiti EU sredstva?

28. februar 2019, ob 13:00 /PC Standard
 
Na dogodku bodo predstavljeni javni razpisi v Sloveniji in EU, ki so trenutno aktualni oz. za katere se predvideva, da bodo v kratkem objavljeni. Z udeleženci se bo prediskutiralo katera podjetja so primerna za prijavo in kaj lahko naredijo, če trenutno ne izpolnjujejo vseh pogojev. Večji poudarek bo na raziskovalno razvojnih projektih, kar bomo podkrepili s primeri uspešnih zgodb, ki so dobile sofinanciranje

Obravnavane tematike:
·         Napovedani razpisi v RS za leto 2019;
·         Praktični nasveti za ustrezno pripravo projektne dokumentacije;
·         Priložnosti za prijavo na EU razpise;
·         Uspešni primeri iz prakse – pridobljena nepovratna sredstva

O izvajalcu delavnice: Tiko pro d.o.o. je svetovalno podjetje 15ih strokovnjakov  z mednarodnimi izkušnjami na področju pridobivanja nepovratnih in povratnih sredstev iz Evropske Unije. Pri projektih in pripravi projektne dokumentacije sodelujemo od samega začetka snovanja projektnih idej, do izvedbe ter poročanja po zaključku projektov. Sodelujemo z več kot 900 podjetji in v 10 letih delovanja smo letno povprečno pridobili 1 mio nepovratnih sredstev za naše partnerje.
 
Delavnica bo potekala v PC Standard v četrtek 28. februarja 2019 od 13.00 - 16.00.
 
Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna je predhodna prijava:Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru "Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020", prednostne osi: "3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast". 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!