OPIS DOGODKA


Future 4.0 konferenca

27. november 2018, ob 9:00 /Razstavno prodajni salon Gorenje
 

SAŠA inkubator v sodelovanju z Gorenjem in Kolektorjem premierno organizira novo dimenzijo dogodka Future 4.0. Naša vizija je zgraditi skupnost korporacij, podjetij, izobraževalnih ustanov in startup-ov iz držav balkanske regije, katerih skupni imenovalec je razvoj v smeri industrije 4.0.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite v prostorih Gorenja v Velenju (bivši Studio Gorenje Velenje, Partizanska c. 12) v torek, 27. 11. 2018, od 9. ure dalje, kjer vam bodo odlični govorci iz Slovenije in tujine predstavili trende prihodnosti. 

 

V kolikor želite postati del te prihodnosti, vas prosimo, da izpolnite prijavnico in si tako zagotovite mesto na konferenci.
Vse informacije o programu, korporacijah in startupih so vam na voljo na spletni strani www.future40.si

 


Odjave so možne najkasneje tri dni pred konferenco na info@future40.si. V kolikor se ne odjavite pravočasno in se konference ne udeležite, vam bomo zaračunali 50 €.


Aktivnosti SAŠA inkubatorja v okviru operacije SIO SAŠA 2018-19 sofinancirata Republika Slovenija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!