OPIS DOGODKA


Formula za zmago: Osebnostna rast

22. november 2018, ob 17:00 /Dom kulture Velenje
 
Tretji dogodek Kluba podjetnikov SAŠA bo tokrat posvečen tistim, ki si želijo osebnostne in poslovne rasti. V goste smo povabili osebe, ki jim je s to formulo že uspelo zmagati.

IZA LOGIN je ena najbolj srčnih voditeljic, ki daje intuicijo na mesto pred razumom. Kot izjemna poslovna ženska je dokazala, da vodenje s srcem pripelje do neverjetnih rezultatov in pusti pečat tudi globalno. Iza zase pravi, da je sanjač, ki optimistično sanja za lepo prihodnost vseh. Svoje znanje in izkušnje kadarkoli deli z vsemi, ki si želijo osebnostne in poslovne spremembe ter koraka naprej – na bolje.

MARJAN BATAGELJ je eden boljših managerjev, ki resnično verjame v svojo zgodbo, jo živi in tudi uresničuje. Zase pravi, da je deloholik, to pa zgolj zato, ker ima rad popolne stvari in ko nekaj konča, že razmišlja o novem pristopu, ideji in novem produktu. Marjan je oseba, ki vodi z vzgledom in je popolna oseba, da podjetnikom, start-upom in študentom pokaže, da povprečnost ostane povprečnost, izstopajo pa tisti, ki obožujejo kreativnost in jo tudi živijo. Je človek ljudi in daje veliko pozornost in poudarek na odnos.

V družbi TANJE SKAZA, direktorice Plastike Skaza, bosta spregovorila, kako ju na poslovni poti vodita motivacija in pogum ter kako so za uspeh pomembni strogi fokus, odločnost in trdo delo.

Pogovor bo potekal v Domu kulture Velenje v četrtek 22. novembra ob 17.00. Vstopnine ni!

Aktivnosti SAŠA inkubatorja v okviru operacije SIO SAŠA 2018-2019 sofinancirata Republika Slovenija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi; 3 dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!