OPIS DOGODKA


Podjetniški vikend Velenje

27. marec 2015, ob 17:00 /Mladinski hotel Velenje
 
Imaš podjetniške ambicije? Imaš dobre ideje? Ponujamo ti izjemno priložnost, da spoznaš kako poteka razvoj poslovne ideje in njena realizacija v praksi.

Zato pridi na Podjetniški vikend Velenje, ki bo potekal med 27. in 29. marcem v Mladinskem hotelu Velenje in razvijaj veščine, ki so danes nujno potrebne za tvoj karierni uspeh!

Z udeležbo boš pridobil/a:

•    Nove karierne priložnosti
•    Konkretna poslovna in podjetniška znanja
•    Druženje z uspešnimi ljudmi
•    Nova poznanstva
•    Možnost realizacije lastne ideje
•    Veliko zabave in druženja
•    Hrano, prigrizke in noro vzdušje

Vzemi prihodnost v svoje roke!

Rok za oddajo prijavnice smo podaljšali do 23. marca 2014!

Podjetniški vikend je intenziven podjetniško-zabaven vikend, na katerem ekipe, ki so lahko že predhodno formirane ali se formirajo na dogodku, tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času, ustvaril boljši prototip oziroma poslovni model podjetja.

Za prijavo ne potrebuješ podjetniške ideje, je pa ta zaželena. Sodelujete lahko vsi, ki ste kreativni, zagnani in pripravljeni delati v timu. Če nimaš poslovne ideje, se boš priključili kateri izmed skupin in s svojimi znanji pomagal k njeni realizaciji.

Pridobil boš praktične podjetniške veščine in še mnogo več! Vse, kar potrebuješ danes za svoj osebni in karierni razvoj!

Z nami bo več kot 10 izkušenih mentorjev iz področja podjetništva, trženja, marketinga, informacijskih tehnologij, pitchanja, dizajna, telekomunikacij …, ki vam bodo pomagali razviti vaše poslovne ideje.

Celoten vikend bodo prisotni tudi moderatirji iz lokalne in nacionalne start:up scene:  Islam Mušić, Urban Lapajne in Matej Rus.

Za najboljše ekipe smo pripravili 6000 €!

Nagrada za zmagovalno ekipo vikenda v višini 1.000 € bruto. Zmagovalna ekipa mora sredstva porabiti namensko za nakup blaga in storitev za    potrebe uresničitve izbrane podjetniške ideje.

Posebne dodatne nagrade za 3 ekipe (prednost imajo boljše uvrščene), ki bodo sprejele povabilo za včlanitev v SAŠA inkubator, kjer so na voljo trije vavčerji v skupni vrednosti 5.000 €. Prejemniki nagrad bodo po včlanitvi v SAŠA inkubator lahko prejeto vsoto izkoristili za uresničitev izbrane podjetniške ideje, in sicer z refundacijo računov pri SAŠA inkubatorju. Pogoj za včlanitev v SAŠA inkubator je registracija podjetja v SAŠA regiji. Nagrajenci lahko nagrado izkoristijo do 31.12.2015.

1. nagrada:          2500 €
2. nagrada:          1500 €
3. nagrada:          1000 €


Če bi radi maksimalno izkoristili čas in svoje ideje izpopolnjevali tudi pozno v noč, lahko prenočite v Mladinskem hotelu Velenje (cena nočitve je 16,23€).


Za vse dodatne informacije nas spremljajte na facebook strani startupvelenje, nam pišite na info@startupvelenje.si ali nas pokličite na telefon 038 961 718.

Ne čakajte, da vam priložnost pade na glavo, ampak zagrizite vanjo!


Prijavite se preko spletne prijavnice.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!