OPIS DOGODKA


Kako pridobiti pol milijonsko investicijo?

11. maj 2018, ob 17:00 /Podjetniški center Standard
 
V petek, 11. 5. 2018, bomo v Standardu gostili Nejca Tomšiča iz Start:up podjetja Mediately, ki je pred kratkim prejel pol milijona evrov investicije Bolgarskega sklada LAUNCHub.

Z Nejcem bomo govorili o pomenu investicije, kakšne so oblike financiranja, kakšni so plusi in minusi tovrstnega financiranja, kako se lotiti iskanja investicije, kako navdušiti potencialne vlagatelje ...


Skratka, večer bo namenjen predvsem vam, da pridobite odgovore na vprašanja povezana z investicijami iz prve roke.


Za vas imamo na voljo 10 prostih mest, zato se čim prej prijavite na mail info@sasainkubator.si.
  

Mediately je slovensko zdravstveno informacijsko podjetje, ki zdravnikom, farmacevtom in ostalim zdravstvenim delavcem ponuja mobilne rešitve in dostop do relavantnih medicinskih informacij.

"V zadnjem letu smo naredili velik korak naprej z vzpostavitvijo partnerskih odnosov s farmacevtskimi podjetji na trgih, kjer smo bili že prisotni. Investicija bolgarskega sklada LAUNCHub pa nam omogoča širitev na nove trge v regiji, kjer sodobnih pripomočkov v zdravstvu manjka in kjer lahko naše aplikacije igrajo pomembno vlogo pri posodobitvi zdravstvenih sistemov," pravi direktor podjetja Blaž Triglav.

Mobilne aplikacije Mediately Register zdravil in RheumaHelper, uporablja več kot 25 tisoč zdravnikov v regiji, skupno pa imajo aplikacije že več kot 50 tisoč strokovnih uporabnikov, med katerimi ob zdravnikih prevladujejo farmacevti, študenti medicine, in ostali zdravstveni delavci. “Zdravniki se pri iskanju informacij o zdravilih še vedno prepogosto zanašajo na klasične vire, kot so registri na papirju,” pravi Nejc Tomšič, dr. med., vodja medicinske strokovne ekipe pri Mediately.

V letošnjem letu načrtujejo širitev na tri nove trge, okrepili pa bodo tudi tako strokovno kot razvojno ekipo. “Idej za nadaljnji razvoj naših aplikacij ne manjka - še posebej, ker se lahko vedno naslonimo na obilico povratnih informacij, ki jih prispevajo naši uporabniki,” pravi Triglav. “Zato verjamemo, da bo Mediately Register zdravil tudi v državah, kjer se šele uveljavljamo, postal glavni vir informacij o zdravilih za zdravnike in zdravstvene delavce.”

Aplikacija Register zdravil je na voljo v Sloveniji, Hrvaškem, Srbiji, Češki in Slovaški, kmalu pa bo predstavljena tudi v Romuniji.

 
Za vas imamo na voljo 10 prostih mest, zato se čim prej prijavite na mail info@sasainkubator.si.

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!