OPIS DOGODKA


Delavnica: Nova uredba o varstvu osebnih podatkov

7. februar 2018, ob 10:00 /Podjetniški center Standard
 
Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR), se začne uporabljati 25. maja 2018 pri čemer jo bomo morali upoštevati in ravnati v skladu z njo vsi, ki z osebnimi podatki rokujemo (direktorji, podjetniki, vodje in zaposleni v informatiki, vodje in zaposleni v trženju, vodje in zaposleni v kadrovskih službah ...)

Da boste vedeli kako in si s tem prihranili čas, se izognili nepotrebnim stroškom in visokim globam vas vabimo, da se udeležite delavnice.

 

Vsebina

Na delavnici vas bomo seznanili z novostmi, ki se jim boste morali prilagoditi in vam na praktičnem primeru pokazali, kje začeti.

1. Osnove o varstvu osebnih podatkov
2. Uredba GDPR in kaj določa
3. Temeljne novosti: strožji pogoji za obdelavo osebnih podatkov, koncept vgrajene zasebnosti, priprava ocene učinka, obveščanje nadzornega organa, …
4. Kako začeti: praktična navodila kaj je potrebno storiti najprej s primerom iz prakse


Delavnico bosta izvedli strokovnjakinji podjetja Trgotur:
 
                                                                                                                                              Vanja Kozmus uni. dipl. pravnica, strokovnjakinja za delovno pravo in varstvo osebnih podatkov. Že več kot 10 let aktivno deluje na kadrovskem področju. Že dalj časa se intenzivno ukvarja tudi s področjem varstva osebnih podatkov, njegovim pomenom, pravicami posameznika in zakonodajnim zahtevam. Spremlja novosti na tem področju ter raziskuje možne in zahtevane načine ureditve.
Tanja Breznik univ. dipl. pravnica, z večletnimi izkušnjami na področju delovnopravne zakonodaje in svetovanja delavcem in delodajalcem. Poleg obvladovanja vseh kadrovskih procesov, ima znanja in izkušnje na področju varstva osebnih podatkov,  inšpekcijskih pregledov... Že dalj časa se intenzivno ukvarja tudi s področjem varstva osebnih podatkov, njegovim pomenom, pravicami posameznika in zakonodajnim zahtevam.


Prijava

Število mest je omejeno, zato se lahko BREZPLAČNE delavnice udeležite samo ob predhodni prijavi.
 

Operacijo delno financira Evropska unija Iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!