OPIS DOGODKA


Gorenje vabi na mednarodni poslovni hackaton

28. oktober 2017, ob 8:00 /Tehnološki park Ljubljana
 
Skupina Gorenje vabi k prijavi na prvi Mednarodni poslovni hackathon Skupine Gorenje, na katerem bodo iskali najbolj perspektivne posameznike, ki so se pripravljeni spopasti s poslovnimi in digitalnimi izzivi prihodnosti. Dvodnevno tekmovanje v iskanju rešitev na področju digitalnih storitev za uporabnike bo potekalo od 28. do 29. oktobra 2017 v Tehnološkem parku Ljubljana.

Mednarodni poslovni hackathon Skupine Gorenje, ki ga organizira Korporativna univerza Gorenje v sodelovanju s slovenskim podjetjem CorpoHub, je inovativna oblika tekmovanja, ki je odprto vsem ambicioznim, karierno naravnanim, podjetnim, odprtim in ustvarjalnim posameznikom, oblikovalcem, vodstvenim delavcem in poslovnežem, ki želijo pomagati soustvarjati domove prihodnosti ter omogočati najboljšo možno uporabniško izkušnjo in prodajno storitev.
 
Žirijo, ki bo izbrala zmagovalne ideje, sestavlja vodstveni kader iz Skupine Gorenje ter strokovnjaki iz podjetij Microsoft in CorpoHub, izziv poslovnega hackathona pa bo v iskanju novih rešitev na področju digitalnih storitev za uporabnike, t. j. naprednih storitev in orodij za boljšo uporabniško izkušnjo naprav in celotno (pred- in po-) prodajno storitev. Med izzivi, s katerimi se bodo ukvarjali udeleženci, bodo tudi storitve na področju nakupne podpore (digitalni čarovniki, boti in pomočniki), podatkovne storitve (podatki o uporabnikih in napravah ter podatkovna analitika), oddaljeno upravljanje (pametnih) naprav in asistenca v realnem okolju (npr. kuhinjski asistenti) ter drugi.
 
Nagradni sklad vključuje denarne nagrade in izdelke Gorenje v vrednosti 17.000 EUR, najbolj perspektivni in izstopajoči posamezniki pa bodo imeli možnost zaposlitve v Skupini Gorenje in priložnost za razvoj mednarodne kariere v kateri izmed številnih poslovnih enot Skupine Gorenje v tujini.
 
Več informacij o Mednarodnem poslovnem hackathonu Skupne Gorenje in možnostih prijave je na voljo na povezavi http://business-hackathon.com/en/gorenje-group-hackathon/.
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!