OPIS DOGODKA


Podjetniški center Standard praznuje

27. september 2017, ob 17:00 /Podjetniški center Standard
 

Minili sta dve leti. Dve leti, ko smo v Standardu slavnostno odprli prazne prostore za mlada podjetja. Stali smo na začetku poti, ki je nismo poznali. Poznali pa smo cilj. Z zanosom, znanjem in kreativno energijo smo odločno naredili prvi korak, ki mu je sledil drugi in tretji …Pot smo tlakovali skupaj z vašo pomočjo  in danes stopamo po trdni podlagi. Naš pogled je odločno usmerjen proti cilju – ustvariti popolne pogoje za zagon,  rast in razvoj uspešnih podjetij.


 
Zato vas v sredo, 27. septembra ob 17. uri vabimo na kraj, kjer smo skupaj položili prvi kamen, da se  za trenutek ustavimo, se ozremo nazaj in se veselimo uspehov, ki smo jih dosegli.


Ob tej priložnosti bomo predstavili tudi projekt Razvoj mreže izdelovalnih laboratorijev Slovenije - FabLab, ki bo tudi podjetnikom iz naše regije omogočil hitrejše prototipiranje inovacij in izumov. 


Veselimo se našega srečanja.
 
 
SIO 2016 2017 Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!