OPIS DOGODKA


Podjetno Velenje 2017

30. september 2017, ob 9:00 /Titov trg
 
SAŠA inkubator in Mestna občina Velenje tudi letos organizirata prireditev z naslovom »Podjetno Velenje«, ki je namenjena vsem, ki se odločate za vstop v podjetniški svet, kot tudi že obstoječim podjetjem.

K sodelovanju vabimo naše lokalne podjetnike, katerim nudimo odlično priložnost, da svoje izdelke in storitve brezplačno predstavijo občankam in občanom.

Prireditev, ki bo potekala v soboto, 30. septembra 2017, od 9. do 12. ure na Titovem trgu, bo namenjena promociji storitev in ponudbe podjetij, ki imajo sedež v Velenju, kot tudi neposredni prodaji izdelkov in storitev*. 

Zato pozivamo vsa zainteresirana velenjska podjetja, da sodelovanje na prireditvi potrdite do ponedeljka, 25. septembra 2017.

*Prodajalci morajo pri prodaji blaga na stojnici ravnati v skladu z zakonskimi in drugimi predpisi, ki urejajo opravljanje obravnavane dejavnosti. Prodajalci in posamezniki so dolžni pri sebi imeti vse potrebne dokumente, ki dokazujejo, da so registrirani za opravljanje dejavnosti.
 
V kolikor potrebujete dodatne informacije nam pišite na e-naslov: mateja.tisnikar@sasainkubator.si ali nas pokličite na tel.: 03 7777 103. 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!